Juustoinen kanakeitto
Juustoinen kanakeitto on helppo arkiruoka koko perheen makuun. Saat keitosta helposti tulisemman lisäämällä siihen hieman tuoretta chiliä.
Ainekset
5 annosta
1 rs (300 g) Kariniemen kananpojan fileesuikaleita, lime-
korianteri
1 rkl öljyä
1 (100 g) sipuli
2 (200 g) porkkanaa
½ tl currya
1 litra vettä
100 g Ohuita vihreitä papuja (pakaste)
½ tlk (à 340 g/285 g) Säilykemaissia
1 (250 g) Sulatejuustopala (koskenlaskijakin käy)
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
lehtipersiljaa tai tuoretta korianteria
Valmistus
alle 30 min
- Ruskista broilerisuikaleet rasvassa kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää sipulit kattilaan kuullottumaan.
- Kuori porkkanat, halkaise pitkittäin ja leikkaa puolikuun muotoisiksi viipaleiksi. Lisää porkkanat ja curry kattilaan. Kaada joukkoon vesi, kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 10 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat kypsiä.
- Lisää kattilaan pavut ja valutettu maissi. Paloittele sulatejuusto ja sulata juustopalat keittoon. Maista ja lisää keittoon tarvittaessa suolaa sekä pippuria. Tarjoa keitto tuoreen lehtipersiljan tai korianterin kanssa.
Lähde. https://www.k-ruoka.fi/reseptit |